نخستین گوشی‌های آیفون شرکت اپل 22 هزار دلار خرید و فروش می‌شوند!

يکشنبه 21 آذر 1395
11:10
نخستین گوشی‌های آیفون شرکت اپل 22 هزار دلار خرید و فروش می‌شوند! هنوز هم هستند کسانی که حاضرند برای نخستین نسخه از گوشی آیفون، مبالغی هنگفت پرداخت کنند.

العالم - موبایل

وبسایت «فون آرنا» در مطلبی نوشت: شاید وقتی در تاریخ 9 ژانویه 2007 (19 دی 1385) «استیو جابز،» مدیرعامل وقت شرکت اپل، نخستین گوشی همراه آی‌فون را رونمایی کرد، زندگی بسیاری از مردم دستخوش تغییرات بزرگی شد. با گذشت چند روز از آن رونمایی، نسخه 4 گیگابایتی آیفون 499 دلار و نسخه 8 گیگابایتی آن 599 دلار به فروش رسید.
البته آن آیفون ابتدایی، بدون اشکال نبود. در آن گوشی از نسل ارتباطی “3G” برای اتصال به اینترنت خبری نبود و تنها گزینه شما برای اینترنت، “Edge” محسوب می‌شد. پس اگر مرورگر اینترنت گوشی را باز می‌کردید، نمی‌توانستید به تماس‌های تلفنی‌تان پاسخ دهید. دوربین 2 مگاپیکسلی آن آیفون هم «فوکوس خودکار» و «فلش» نداشت. از ام‌ام‌اس هم خبری نبود. اما صفحه نمایش لمسی جذاب و سایر امکانات نخستین آیفون، این گوشی را برای اپل به یک موفقیت بزرگ بدل کرد.
پس عجیب نیست که نخستین گوشی‌های آیفون هنوز در وبسایت «ای‌بی» به فروش می‌رسد. البته بخت و اقبال، درِ خانه آنهایی را می‌زند که مالک آیفون‌هایی با جعبه‌های دست‌نخورده و به اصطلاح «بازنشده» هستند. صاحبان چنین گوشی‌هایی حتی می‌توانند با فروش آنها 20 تا 22 هزار دلار به جیب بزنند. البته خیلی‌ها ترجیح می‌دهند بخش کوچکی از این پول را به خرید “iPhone 7 Plus” – جدیدترین گوشی اپل – اختصاص دهند و باقیمانده پولشان را پس‌انداز کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود