فرمانده عملیات صلاح‌الدین مجروح شد +عکس

يکشنبه 21 آذر 1395
18:24
فرمانده عملیات صلاح‌الدین مجروح شد +عکس یک منبع امنیتی استان صلاح الدین عراق گفت؛ فرمانده عملیات صلاح الدین در شرقاط واقع در شمال این استان مجروح؛ و دو نفر از همراهانش کشته شدند.

العالم عراق

این منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، در گفت و گو با پایگاه اینترنتی السومریه نیوز افزود: انفجار بمب در منطقه کنعوص در غرب شرقاط در مسیر اسکورت سرلشکر ستاد جمعه عناد الجبوری که در حال بازدید از منطقه بود، منجر به این حادثه شد.  
وی تصریح کرد که این فرمانده به بیمارستان شرقاط انتقال یافت و حال عمومی وی خوب است.
بنابر این گزارش نیروهای عملیات صلاح الدین در شرقاط توانستند روستای کنعوص را روز 9 آذرماه 1395 ( 29 نوامبر) آزاد کنند.  
سرلشکر ستاد جمعه عناد الجبوری فرمانده عملیات استان صلاح الدین که 6 مه 2015 این مسئولیت را عهده دار شده، دو روز پس از آن تاریخ نیز با خودروی بمب گذاری شده در شهر تکریت هدف حمله واقع شد که 3 نفر از محافظینش کشته و مجروح شدند.
 206

0% ...

آخرین اخبار

صدای حق‌طلبی ملت در نیویورک؛ استقبال سازمان بسیج از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل


علم، سنگر اصلی پیشرفت ایران؛ تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر تلاش دانش‌آموزان


اولیانوف: تهدیدهای آمریکا راه بازگشت بازرسان آژانس به ایران را بسته است


تحسین مواضع انقلابی رئیس‌جمهور در سازمان ملل توسط رئیس مجمع تشخیص


تصرف آخرین خط تدارکات مزدوران سعودی از سوی مقاومت یمن


نخست وزیر اسپانیا: نتانیاهو همچنان به کشتار جمعی در غزه ادامه می‌دهد


گام بلند صنایع دانش‌بنیان؛ رونمایی از ۴ داروی جدید


هشدار حماس نسبت به فروپاشی کامل توافق آتش‌بس غزه


شکست تلاش‌های ترامپ در کنترل بازار؛ عبور نفت برنت از مرز ۱۰۵ دلار


درخشش تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ کسب ۶ مدال رنگارنگ