چرا امپراتور ژاپن با پوتین دیدار نمی‌کند؟

دوشنبه 22 آذر 1395
04:50
چرا امپراتور ژاپن با پوتین دیدار نمی‌کند؟ امپراتور ژاپن در سفر رئیس جمهور روسیه توکیو، با وی دیدار نمی‌کند تا به نگرانی آمریکا درباره استقبال گرم از پوتین پایان دهد!

العالم - آسیا

خبرگزاری کیودوی ژاپن در آستانه سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به آن کشور نوشت: به دلیل اعتراض امریکا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در سفر خود به توکیو با امپراتور ژاپن دیدار نخواهد کرد.

روزنامه ژاپنی ماینتی نیز در این باره نوشت: روسیه و ژاپن اخیرا راههای تعیین چارچوبی برای همکاری مشترک در جزایر کوریل را مورد بررسی قرار داده اند و طرفین در جریان دیدار پوتین از توکیو در روزهای 15 و 16 دسامبر جاری چارچوبی برای مذاکره درباره همکاری اقتصادی دو کشور در جزایر چهار گانه کوریل جنوبی روسیه را بررسی خواهند کرد. ژاپن همچنان مدعی مالکیت این جزایر و خواستار بازگشت آنها به اراضی تحت حاکمیت خود است و آنها را بخشِ "تحت اشغال" خاک خود می داند.

از سوی دیگر، خبرگزاری ژاپنی با اشاره به نارضایتی امریکا از سفر پوتین به ژاپن، به نقل از یک منبع ژاپنی از اظهار نگرانی امریکا درباره این دیدار و استقبال گرم از پوتین خبر داد، زیرا پوتین پس از اخراج کشورش از گروه هشت، و تبدیل آن به "گروه هفت" با تحریم ها و مجازاتی مواجه شده است؛ و استقبال گرم از پوتین چنین القا خواهد کرد که گروه مذکور دیگر مانند گذشته درباره تحریم و مجازات روسیه تحت حاکمیت پوتین، جدیت ندارد.

کیودو همچنین نوشت: ژاپن قبل از سفر پوتین درباره انجام یا لغو آن تردید فراوانی داشت و در برنامه دیدار پوتین، ملاقات با امپراتور آن کشور گنجانده نشده تا بدین وسیله به همپیمانان امریکایی اش چنین القا کند که در ژاپن از پوتین به گرمی استقبال نخواهد شد.

216

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد