عفو بین‌الملل آزادی فوری شیخ علی سلمان را خواستار شد

دوشنبه 22 آذر 1395
16:11
عفو بین‌الملل آزادی فوری شیخ علی سلمان را خواستار شد سازمان عفو بین الملل بر ضرورت آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ علی سلمان به جای مجازات وی به دلیل انتقادات مسالمت آمیز تاکید کرد.

العالم - بحرین

شبکه المنار گزارش داد مسئولان بحرین امروز دوشنبه طی حکمی شیخ علی سلمان روحانی مبارز این کشور را به 9 سال حبس محکوم کردند.

شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق، بزرگترین جمعیت سیاسی معارض در بحرین است که دولت جمعیت او را منحل و خودش را در حبس و فشار گذاشته است.

دادگاه تجدید نظر بحرین امروز دوشنبه در جلسه‌ای حکم حبس 9 ساله صادره علیه شیخ علی سلمان را تائید کرد.

یک منبع قضائی بحرین در این باره اعلام کرد که اتهام شیخ علی سلمان «تبلیغ برای تغییر رژیم بحرین با استفاده از زور » عنوان شده است.

پیش از این شیخ علی سلمان در جولای 2015 به 4 سال حبس محکوم شده بود اما در تاریخ 30 ماه می گذشته دادگاه استیناف حکم حبس 9 ساله را برای وی صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی