دبیرکل جدید سازمان ملل رسما سوگند یاد کرد+تصاویر

دوشنبه 22 آذر 1395
20:33
دبیرکل جدید سازمان ملل رسما سوگند یاد کرد+تصاویر آنتونیو گوترش پرتغالی، دبیرکل جدید سازمان ملل متحد دقایقی پیش، سوگند یاد کرد و به این ترتیب رسما سکان دبیرکلی این سازمان را از اول ژانویه از بان کی مون کره ای تحویل خواهد گرفت.

العالم- آمریکا

مراسم رسمی سوگند دبیرکل جدید سازمان ملل از سوی شبکه های تلویزیونی و رسانه های مختلف جهانی به صورت زنده پخش شد.

این مراسم در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد. دبیرکل جدید سپس برنامه های خود را برای مقابله با بحران های جهانی و اصلاحات در سازمان ملل اعلام کرد.
وی در چند ماه گذشته به پایتخت های کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل یعنی انگلیس، چین، فرانسه، روسیه و آمریکا سفر کرده است.
گوترش از دیدگاه بسیاری از مقامات سازمان ملل فردی با مهارت های سیاسی است که می تواند بین دیدگاه های متفاوت در سازمان ملل هماهنگی ایجاد کند.
گوترش 67 ساله که پیشتر نخست وزیر پرتغال بوده، در پی دستیابی به صلح در سوریه و پایان دادن به جنگ داخلی در این کشور است.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا