اغلب عناصر جبهه النصره هنوز از حلب خارج نشده اند

جمعه 26 آذر 1395
22:11
اغلب عناصر جبهه النصره هنوز از حلب خارج نشده اند شبکه الجزیره به نقل از یک منبع وابسته به گروه تروریستی «جبهه فتح الشام» اعلام کرد که عناصر وابسته به این گروه هنوز از شهر حلب خارج نشده‌اند.

العالم ـ سوریه

به گزارش فارس، یک منبع وابسته به گروهک تروریستی «جبهه فتح الشام» یا همان جبهه النصره اعلام کرد که عناصر وابسته به این گروهک هنوز از شهر حلب خارج نشده‌اند.

این منبع گفت که بیشتر عناصر وابسته به «جفش» از مناطق شرقی شهر حلب خارج نشده‌اند.

وزارت دفاع روسیه ساعتی پیش اعلام کرد که این کشور به تنهایی اقدام به خارج کردن عناصر جبهه فتح الشام از حلب کرده است.

شبکه اسکای نیوز عربی و خبرگزاری رویترز ساعتی پیش اعلام کرد که گروهک تروریستی جبهه النصره موافقت کرد که افراد زخمی و کسانی که به کمک‌های فوری نیاز دارند، از این دو شهرک خارج شوند.

یک منبع نزدیک به دولت سوریه ازسرگیری خروج تروریست‌ها از شرق حلب را مشروط به خروج افراد زخمی از دو شهرک فوعه و کفریا دانست.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید