درخواست علمای بحرین برای مقابله با تفرقه افکنی‌ها

شنبه 27 آذر 1395
11:36
درخواست علمای بحرین برای مقابله با تفرقه افکنی‌ها علمای بحرین از همه مسلمانان جهان خواستند که با حفظ وحدت توطئه های دشمنان اسلام را خنثی کنند.

العالم – بحرین
سایت منامه پست امروز شنبه به نقل از بیانیه علمای بحرین گزارش داد: همه مسلمانان جهان برای خنثی کردن توطئه های دشمنان اسلام، مبارزه با فرقه های تکفیری و جلوگیری از اسلام ستیزی باید برای حفظ و تحکیم وحدت اسلامی بیش از پیش تلاش کنند.
علمای بحرین بر لزوم حمایت مسلمانان از منادیان وحدت اسلامی تأکید کردند و افزودند : اختلافات و نزاع موجود در برخی از کشورهای اسلامی مایۀ تأسف است و آینده این کشورها را به خطر انداخته است.
علمای بحرین مردم این کشور را حق طلب خواند و اعلام کرد : مردم بحرین برای مطالبۀ حقوق خود به خیابان ها آمده اند و همچنان شعار " سُنی و شیعه برادرند " را سر می دهند.
علمای بحرین اعلام کردند : پیامبر اسلام (ص) فرستادۀ صلح و دوستی برای همه بشریت است . 

214

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت