انگلیس از پذیرش کودکان پناهجو سرباز زد

يکشنبه 28 آذر 1395
10:44
انگلیس از پذیرش کودکان پناهجو سرباز زد دولت انگلیس درخواست پذیرش حدود 2 هزار نفر از کودکان پناهجو را که با تعطیلی اردوگاه کاله فرانسه آواره شده‌اند، رد کرد.

العالم-اروپا
خبرگزاری «اسپوتنیک» تأکید کرد، حدود 1900 کودک و نوجوان هم اکنون در کمپ پناهجویان در کاله فرانسه هستند که منتظرند تا اجازه ورود به انگلستان را کسب کنند. اما مقامات انگلیس که قبلا 750 کودک را پذیرش کرده بودند، این بار از پذیرش این حدود دو هزار کودک باقی مانده سر باز زدند.

«توفیق حسین» یکی از وکلای این کودکان پناهجو در گفت‌وگو با گاردین اعلام کرد: «گزارش‌های رسیده از این امر حکایت دارد که ظاهرا این یک عملیات سازمان‌دهی شده میان وزارت کشور انگلیس و مقامات فرانسوی است. به کودکان آواره در این اردوگاه شفاها گفته شده که با درخواست پناهندگی آنان مخالفت کرده‌اند اما هیچ دلیل کتبی و موجهی در این خصوص ارائه نشده است.»

وزارت کشور انگلیس اعلام کرده که تمامی پرونده‌هایی را که نسبت خانوادگی آنها تأیید شده، منتقل کرده و در حال مشورت با مقامات فرانسه است تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات لازم برای درخواست پذیرش پناهندگی به کودکان باقیمانده در فرانسه داده شده است.

مقامات فرانسه در تاریخ 24 اکتبر انحلال اردوگاه پناهجویان در شهر کاله را آغاز کردند و قرار بر این شد تا تعدادی از این افراد به انگلیس فرستاده شوند.
مشرق
 

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی