نماینده کنگره:

آمریکا حمایت از تروریسم در سوریه را متوقف کند

يکشنبه 28 آذر 1395
16:21
آمریکا حمایت از تروریسم در سوریه را متوقف کند یک نماینده کنگره آمریکا با انتقاد از حمایت کشورش از معارضین نظام سوریه، توقف جنون کمک مالی به گروه های تروریستی در این کشور را خواستار شد.

العالم – آمریکا 

"تولسی گابارد" از ایالت هاوایی در صفحه خود در تویتر نوشت: گزارش اخیر نیویورک تایمز نشانه آن است که گروه‌های شورشی مورد حمایت آمریکا، با القاعده و گروه های وابسته‌های به آن ائتلاف کرده اند.
وی همچنین کمک مالی کاخ سفید به گروه های تروریستی در سوریه را غیرقانونی خواند و گفت: وقتی از شورشیان سوریه خواسته شد جهت تحقق آتش بس و مذاکره مسالمت‌آمیز، ائتلافشان با القاعده را لغو کنند آنان به  با این خواسته مخالفت کردند. 
گابارد تصریح کرد: القاعده و نیروهای وابسته به آن همچنان قویترین نیروی موجود در صحنه هستند که با حمایت عربستان سعودی، ترکیه و آمریکا در تلاش برای سرنگونی نظام سوریه هستند.
206 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان