نظرسنجی‌ها از پیروزی فیون در فرانسه خبر می‌دهند

يکشنبه 28 آذر 1395
18:34
نظرسنجی‌ها از پیروزی فیون در فرانسه خبر می‌دهند نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «ایفوپ» برای هفته‌نامه فرانسوی «ژورنال دودیمانش» نشان می‌دهد که اغلب فرانسویان «فرانسوآ فیون» نامزد جناح راست میانه فرانسه را پیروز انتخابات ریاست جمهوری آتی این کشور می‌دانند.

العالم - اروپا

براساس نتایج این نظرسنجی، بیش از نیمی از فرانسویان یعنی چیزی در حدود 55 درصد آنها  معتقدند که فرانسوا فیون برنده انتخابات ریاست جمهوری 2017 فرانسه خواهد بود.

این در حالیست که بر اساس همین نظرسنجی، 62 درصد فرانسویان برنامه‌های فیون را نگران‌کننده ارزیابی و اعلام کرده‌اند که در صورت بروز جنبش‌ها و اعتراضات اجتماعی، وی در برابر تظاهرات‌ کنندگان تسلیم نخواهد شد و 54 درصد بر این باورند که فیون قد و قامت یک رئیس‌جمهور واقعی را دارد.

نظرسنجی فوق در فاصله زمانی روزهای 14 تا 16 دسامبر جاری طی پرسشی تلفنی بر روی 987 فرانسوی بالای هجده سال انجام شد.

فرانسوآ فیون نخست‌وزیر سابق فرانسه است که توسط نیکلا سارکوزی رئیس‌جمهور سابق این کشور در 17 مه 2007 به این سمت گمارده شد و تا 15 مه 2012 در این سمت باقی ماند.

فیون از جمله سیاستمداران فرانسوی است که روابط بسیار نزدیکی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه دارد و فرهنگ و تاریخ روسیه را بسیار دوست دارد. وی خواهان ائتلاف با ولادیمیر پوتین درباره جنگ داخلی سوریه و مبارزه با داعش است و معتقد است که سیاست 4 سال اخیر فرانسه در قبال سوریه شکست خورده و باعث تشدید جنگ داخلی در این کشور شده‌ و باید به دنبال راهکار دیگری برای توقف جنگ داخلی در سوریه بود.

فیون همچنین در انتقاد از سیاست‌های «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور کنونی فرانسه در قبال روسیه گفته است که این سیاست‌ها مسکو را به تشدید مواضع، انزوا و اقدامات ملی‌گرایانه وامی‌دارد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند