صدامی‌های بعثی در بحرین چه می‌کنند؟! +عکس

سه شنبه 30 آذر 1395
10:12
صدامی‌های بعثی در بحرین چه می‌کنند؟! +عکس آل‌خلیفه و حامیانش در بحرین هرسال مراسمی را در شانزدهم دسامبر تحت عنوان تاج‌گذاری حاکم خود جشن می‌گیرند؛ اما در این جشن که تلاش می شود در رسانه های بحرین به عنوان یک روز ملی معرفی شود، صحنه‌هایی رسوا کننده به چشم می‌خورد.

العالم – بحرین
سایت منامه‌پست در گزارشی تأکید کرد، صحنه‌هایی که این روزها در مناطقی از بحرین به چشم می‌خورد، ثابت می‌کند که این مراسم یک جشن ملی نیست، بلکه جشنی است که ارتباطی با مردم بحرین ندارد، و نوع مشارکتها در آن به خوبی حضور بیگانگانی را که آل خلیفه به آنها تابعیت بحرینی داده است، ثابت می‌کند.
در این بین، بیگانگان تابعیت گرفته از آل خلیفه در بحرین، هرکدام روش خاص خود را برای اظهار شادمانی در جشن تاج گذاری دارند.
از جمله کسانی‌که آل‌خلیفه به آنها تابعیت بحرینی داده است، بعثی‌های صدامی هستند که این رژیم به هدف تغییر بافت جمعیتی به بحرین آورده است.
از جمعه گذشته، خودروهایی جدید در خیابانهای بحرین به چشم می خورند که علاوه بر تصاویری از مسؤولان آل خلیفه،  عکسهای صدام دیکتاتور معدوم عراق را نیز حمل می کنند. دیکتاتور خونخواری که جنایتهای بسیاری را علیه مردم ایران، عراق و کویت مرتکب شد، و طی چندین سال خسارتهای بسیاری به این سه کشور وارد کرد.
در مارس 2014 نیز بعثی‌هایی که در بحرین تابعیت گرفته اند، مراسمی را در سالگرد اعدام صدام برگزار کردند که با واکنش و اعتراض مردم بحرین و کویت همراه شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد