موریتانی در انتظار صدور حکم علیه وبلاگ‌نویس موهن به پیامبر (ص)

سه شنبه 30 آذر 1395
18:59
موریتانی در انتظار صدور حکم علیه وبلاگ‌نویس موهن به پیامبر (ص) نواکشوت، پایتخت موریتانی، امروز (سه‌شنبه) به دلیل احتمال صدور حکم اعدام برای یک وبلاگ نویس این کشور از سوی دادگاه عالی به اتهام انتشار مقاله‌ای توهین آمیز به ساحت پیامبر (ص) امنیتی شد.

العالم- افریقا

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، نیروهای امنیتی به طور گسترده از شب گذشته مقابل ساختمان دادگاه عالی مستقر شده و اطراف آن را محاصره کرده‌ و مانع نزدیک شدن تظاهرکنندگان به دادگاه عالی شده‌اند.
دادگاه عالی امروز حکمی را در رابطه با پرونده محمد الشیخ ولد امخیطیر، این وبلاگ نویس صادر خواهد کرد که یا حکم اعدام او را تایید می‌کند یا اینکه حکم به محاکمه مجدد او می‌دهد.
پیشتر هزاران موریتانیایی مقابل ساختمان دادگاه عالی در زمان رسیدگی به این پرونده تجمع کرده بودند. اما بعد از آن مردم هر هفته بعد از نماز جمعه در میدان ابن عباس در نواکشوت تجمع می‌کردند.
برخی از راهپیمایی‌ها طی هفته‌های گذشته با اعمال خشونت پلیس سرکوب شدند.
مردم خواستار اعدام نویسنده این مقاله توهین آمیز به پیامبر (ص) و تایید حکمی شده بودند که دادگاه کیفری در نواذیبو حدود دو سال پیش علیه او صادر کرده بود.

منبع:ایسنا

 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد