کسری بودجه 13میلیارد دلاری قطر در سال 2016

چهارشنبه 1 دی 1395
10:12
کسری بودجه 13میلیارد دلاری قطر در سال 2016 دولت قطر درپی کسری بودجه 13میلیارد دلاری و کمبود منابع مالی درسال جاری میلادی و نیز ادامه این روند درسال 2017 ازطرح ادغام سه بانک بزرگ این کشور با هدف راه اندازی یک مؤسسه مالی مشترک به منظور تقویت ساختار نظام بانکی و کاهش هزینه ها خبر داد.

العالم - آسیا
سازمان بورس قطر با صدور بیانیه ای اعلام کرد: سرمایه در اختیار این سه بانک مهم قطری که 'الریان'، 'بروه'، و 'القطر الدولی' نام دارند 44 میلیارد دلار اعلام شده و مؤسسه جدید التأسیس، بزرگترین بانک اسلامی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس خواهد بود .
مقامات قطری گفته اند که از دلایل مهم ادغام این سه بانک با یکدیگر تقویت ساختار نظام بانکی و تشکیل مؤسسه مالی قوی درجهت حمایت از روند رشد و توسعه اقتصادی در این کشور می باشد .
درهمین حال آمار ارائه شده ازسوی بانک مرکزی قطر حاکی است این کشور درسال جاری، 13 میلیارد دلار کسری بودجه داشته است و این روند درسال 2017 نیز ادامه خواهد یافت.
براین اساس، پیش بینی شده است که قطر درسال آینده 7 میلیارد و 700 میلیون دلار کسری بودجه داشته باشد که ناشی از کاهش منابع مالی است.
دولت قطر برنامه ریزی کرده است که درسال آینده 46 میلیارد دلار درآمد داشته باشد درحالی که هزینه های این کشور بیش از54 میلیارد دلار خواهد بود که نشان از کسری بودجه بیش ازهفت میلیارد دلار خواهد داشت.
اقتصاد قطر نیمه نخست سال 2015 را نیز با کسری 5 میلیارد دلاری آغاز کرده بود. با توجه به تحولات پرنوسان قیمت ‌های نفت و گاز، سهم صادرات در تولید ناخالص داخلی در نیمه نخست 2015 به 8/12 درصد کاهش یافت.
همچنین درحالی‌که سهم صادرات در تولید ناخالص داخلی‌(GDP) قطر کم شده، میزان مصرف و سرمایه‌گذاری افزایش یافته است. 
ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم