اقتصاددان منتقد چین، رئیس جدید شورای تجارت آمریکا

پنج‌شنبه 2 دی 1395
08:44
اقتصاددان منتقد چین، رئیس جدید شورای تجارت آمریکا احتمال رویارویی تجاری آمریکا و چین در دوران ریاست جمهوری ترامپ افزایش یافته است.

العالم - آمریکا

رویترز روز پنج شنبه گزارش داد؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، یک اقتصاددان منتقد سرسخت چین را رئیس شورای تجارت ملی کرد. این نهاد تازه‌تاسیس قرار است در تجارت و صنعت برای آمریکا سیاست‌گذاری کند و به ترامپ مشورت دهد.
پیتر ناوارو، مدرس استاد اقتصاد در دانشگاه کالیفرنیا در ارواین که در دوره رقابت‌های انتخاباتی مشاور دونالد ترامپ بود، در کتاب‌های خود از سیاست آمریکا در قبال چین به‌شدت انتقاد کرده است. دو کتاب مشهور وی "جنگ‌های چینی آینده" و "مرگ به دست چین" هستند.
ترامپ در دوره انتخابات بر مسأله تجارت خارجی آمریکا بسیار تاکید می‌کرد و از جمله برخی توافق‌های تجاری با چین و مکزیک را نادرست می‌دانست. وی که از کمتر از یک ماه دیگر رسما دولت را از باراک اوباما تحویل می‌گیرد، همین حالا هم با تماس تلفنی با رئیس‌جمهور تایوان و همین‌طور برخی اظهارنظرهایش اعتراض مقام‌های پکن را برانگیخته است.

تیم دونالد ترامپ که مقدمات انتقال دولت را فراهم می‌کند، در اطلاعیه‌اش درباره انتصاب آقای ناوارو به این سمت سیاست‌گذاری برای تجارت و صنعت آمریکا گفته است او با بینش اقتصادی‌اش، جلوی فرار فرصت‌های شغلی از ایالات متحده را می‌گیرد.

منتقدان روی‌کرد سرسختانه ترامپ و ناوارو می‌گویند اقدام‌های تند علیه تجارت با چین می‌تواند به یک "جنگ تجاری" منجر شود که هم به آمریکا و هم به چین صدمه می‌زند.

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»