ورود شرکت خودرو سازی اتوکار ترکیه به ایران

پنج‌شنبه 2 دی 1395
12:57
ورود شرکت خودرو سازی اتوکار  ترکیه به ایران مدیر صادرات شرکت عقاب افشان از امضای قرارداد همکاری و تولید مشترک با شرکت خودروسازی اتوکار ترکیه خبر داد.

العالم- ایران،آسیا

محمود غلامی گفت: پس از حدود یک سال مذاکره قرارداد همکاری و تولید مشترک با شرکت خودروسازی اتوکار امضا شد.
وی با بیان اینکه امضای این قرارداد با بهره‌گیری از فضای مثبت ایجاد شده در دوران پسا برجام  صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: اولین محصول تولیدی در همکاری با خودروساز ترکیه‌ای در ایران، یک مدل مینی‌بوس خواهد بود که ظرف حدود دو ماه آینده به تولید خواهد رسید.
او در ادامه گفت: براساس ضوابط تعیین شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، داخلی‌سازی این مینی‌بوس در سال اول تولید به ۴۰ درصد خواهد رسید و پس از آن به ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی افزود: علاوه بر تولید این مینی‌بوس در ایران، در زمینه صادرات آن به کشورهای همسایه نیز با شرکت خودروساز ترکیه به توافق رسیده‌ایم و تعیین کشورهای هدف صادراتی در حال انجام است.
غلامی اظهار کرد: این خودروساز ترک محصولاتی همچون مینی‌بوس، اتوبوس، کامیونت، تریلر و خودروهای نظامی تولید می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت