کشاورزی که 25 سال با "بمب" گردو شکست!

پنج‌شنبه 2 دی 1395
18:27
کشاورزی که 25 سال با یک کشاورز چینی نمی‌دانست "چکش"ی که به مدت 25 سال برای شکستن گردو از آن استفاده می کرده، یک بمب بوده است.

العالم - گوناگون

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک روزنامه چینی نوشت: یکی از اهالی روستای انکانگ در اقلیم شانگزی متوجه شد که ابزاری که با قدرت تمام برای شکستن گردو از آن استفاده می کند، شبیه بمبی است که تصویر آن را پلیس محلی منتشر کرد.

به گفته کشاورزان منطقه، این مرد برای شکستن گردو از بمبی استفاده می کرده که آن را 25 سال پیش از یکی از دوستانش گرفته بود.

پلیس محلی تاکید کرده که این بمب، منفجر نشده بود، اما هنوز مشخص نیست که آیا این بمب حاوی مواد منفجره است یا خیر.

این نوع بمب های قدیمی معمولا زمانی که ضامن آنها برداشته می شود و در هوا پرتاب می شوند، با سوختن فتیله داخلی شان منفجر می شوند.

بسیاری از کاربران شبکه اجتماعی "ویبو" در چین، این کشاورز را فردی بسیار "خوش شانس" توصیف کردند زیرا 25 سال بمبی را در دستان خود نگه می داشت و با آن گردو هم می شکست، اما توانست از آن جان سالم بدر ببرد.

210

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم