اسرائیل سفیران خود را از نیوزلند و سنگال فراخواند

شنبه 4 دی 1395
04:00
اسرائیل سفیران خود را از نیوزلند و سنگال فراخواند رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب قطعنامه ای برای پایان دادن به شهرک‌سازی این رژیم در اراضی اشغالی فلسطین، از جمله قدس شرقی، سفیران خود در کشورهای نیوزلند و سنگال را به سرزمین های اشغالی فراخواند.

العالم - فلسطین اشغالی

سخنگوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، جمعه شب، اعلام کرد او به سفیران این رژیم در نیوزلند و سنگال دستور داده است تا برای رایزنی به سرزمین های اشغالی بازگردند.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز از در بیانیه ای اعلام کرد این رژیم سفیران نیوزلند و سنگال در اراضی اشغالی را برای ادای توصیحات فراخوانده است. در این بیانیه‌، همچنین، اعلام شده که وزارت خارجه اسرائیل مکلف شده است برنامه‌های کمک‌رسانی به سنگال را قطع کند.

نیوزلند و سنگال، در کنار مالزی و ونزوئلا چهار کشوری بودند که پس از عقب‌نشینی مصر از رأی‌گیری درباره قطعنامه ضد شهرک‌سازی بار دیگر آن را به جریان انداختند. 

شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه‌ توقف فوری فعالیت‌های شهرک سازی رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین را تصویب کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه