دادستان‌ویژه کره‌جنوبی ازوارسی دفتررئیس‌جمهور خبرداد

يکشنبه 5 دی 1395
11:00
دادستان‌ویژه کره‌جنوبی ازوارسی دفتررئیس‌جمهور خبرداد دادستان ویژه کره‌جنوبی اعلام کرد چاره‌ای جز وارسی دفتر «پارک گون-هه» ندارد.

العالم - آسیا

رویترز گزارش داد؛ دادستان ویژه کره‌جنوبی که پرونده فساد مرتبط با پارک گون-هه، رئیس‌جمهور این کشور را در دست دارد، روز یکشنبه اعلام کرد باید دفاتر ریاست‌جمهوری را برای ادامه تحقیقات، وارسی کند. رویترز این خبر را به نقل از خبرگزاری کره‌ای «یانهاپ» نقل کرد.
مقامات قضایی کره‌جنوبی در حال بررسی پرونده‌ای هستند که رئیس‌جمهور و یکی از دوستان وی را متهم می‌کند برای کمک به بنیادهای تأسیس‌شده به منظور پیشبرد اهداف پارک گون-هه، شرکت‌های مختلف را تحت فشار قرار داده اند. آن‌ها می‌گویند برای تکمیل تحقیقات خود، به دفاتر رئیس‌جمهور نیاز دارند.
گون-هه مادامی که رئیس‌جمهور کره‌جنوبی است، در برابر هرگونه اقامه دعوی و حضور در دادگاه مصون است حتی اگر اختیاراتش محدود شود.
خبرگزاری کره‌ای «یانهاپ» در این خصوص جزئیات بیشتری منتشر نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟