یک نماینده عراقی مطرح کرد؛

الجبیر ادعایش دربارۀ الحشد الشعبی و ایران را ثابت کند

سه شنبه 7 دی 1395
11:29
الجبیر ادعایش دربارۀ الحشد الشعبی و ایران را ثابت کند یک نماینده عراقی، از عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی خواست برای اثبات ادعاهای اخیر خودش درباره نیروهای الحشد الشعبی (بسیج مردمی)، به این کشور سفر کند.

العالم - عراق
"محمد هوری الدریساوی" معاون رئیس فراکسیون الاحرار در پارلمان عراق روز سه شنبه از عادل الجبیر برای سفر به عراق و اثبات صحت ادعاهایش درباره الحشد الشعبی، دعوت کرد.
عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان در تازه ترین اظهارات خود مدعی شده است که افسران ایرانی نیروهای الحشد الشعبی در عراق را فرماندهی می کنند.
محمد هوری الدریساوری در واکنش به ادعاهای عادل الجبیر، به شبکه السومریه تاکید کرد: حمایت ایران از نیروهای الحشد الشعبی به سلاح و تجهیزات و مستشارانی که تنها مشورت دهی می کنند، خلاصه می شود.
وی با اشاره به جانفشانی های زیاد نیروهای الحشد الشعبی و دستاوردهای آنها در آزادسازی بسیاری از مناطق عراق از دست گروه تروریستی داعش گفت: اتهام زنی به نیروهای الحشد الشعبی غیرقابل قبول بوده و منطقی نیست.
الدریساوی تاکید کرد: اتهامات عادل الجبیر مبنی بر فرماندهی نیروهای الحشد الشعبی از سوی افسران ایرانی نادرست بوده و پایه و اساس واقعی ندارد. فرماندهی نیروهای الحشد الشعبی به طور صد درصد توسط خود عراقی ها انجام می شود.
وی تاکید کرد: ایران حمایت زیادی به عراق در جنگ علیه تروریسم کرده است.
الدریساوی گفت: عرصه عراق به روی الجبیر و نظایر او برای اثبات ادعای خودشان باز است.
وی از عادل الجبیر "برای سفر به عراق و ارایه استدلال درخصوص محل های وجود پادگانها یا افسران ایرانی در این کشور" دعوت کرد.
6

0% ...

آخرین اخبار

ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه