اسلحه محافظان پوتین ... چرا خطرناکترین هفت‌تیر جهان است؟

سه شنبه 7 دی 1395
21:00
اسلحه محافظان پوتین ... چرا خطرناکترین هفت‌تیر جهان است؟ «هفت‌تیر سیردیوکف» که انقلابی در طراحی تفنگ های روسی ایجاد نمود، به نام طراح خود، پیتور سیردیوکف، نامیده شده است.

العالم - اروپا

خبرگزاری اسپوتنیک عربی با اشاره به اینکه محافظین ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، از این هفت تیر استفاده می کنند، نوشت این تفنگ سلاحی بسیار خطرناک است که همراه داشتن آن در سفرهای خارجی پوتین ممنوع است؛ چون این نگرانی وجود دارد که سازمان های اطلاعاتی غرب آن را سرقت کنند.
علت علاقمندی نیروهای ویژه و همچنین سازمان های اطلاعاتی ارتش به این سلاح، حجم کم و قدرت بالای آتش آن است. محافظین پوتین اوایل هزاره فعلی به این هفت تیر مسلح شدند که ویکتور و گورزا نیز نامیده می شود.
فشنگ های این هفت تیر از نوع سی پی 1 و پی آر 055 است که 21 ممیز 9 دهم میلیمتری بوده و برد مفید آن 100 متر می باشد.
سردیوکف حجم کوچک و قدرت آتشباری زیاد را در این هفت تیر با یکدیگر در آمیخت که باعث شده از هفت تیر کلت آمریکایی توانمندتر باشد.
عمده تفنگ سازمانی ارتش و نیروهای امنیتی روسیه، ماکاروف (بی ام) و توکاریف (تی تی) است اما صد در صد روسی نیست.
206 
 

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است