ترامپ: روسیه را درباره هک رایانه‌ها سرزنش نکنید

پنج‌شنبه 9 دی 1395
08:36
ترامپ: روسیه را درباره هک رایانه‌ها سرزنش نکنید رئیس‌جمهور منتخب آمریکا معتقد است سناتورهای آمریکایی به جای فکر کردن به تحریم پوتین و صحبت از نقش روسیه در هک رایانه‌ها، بهتر است دنبال زندگیشان بروند!

العالم - آمریکا

وب‌سایت «هافینگتن‌پست» گزارش داد؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در گفتگو با خبرنگاران، از افراد و سناتورهایی که روسیه را به اتهام هک رایانه‌های این کشور و مداخله احتمالی در انتخابات ریاست‌جمهوری سرزنش می‌کنند، انتقاد کرد. او رایانه‌ها و فناوری را مقصر ایجاد شرایط کنونی می‌داند.
وی در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم باید دنبال زندگی خودمان برویم. فکر می‌کنم رایانه‌ها زندگی را به شدت پیچیده کرده اند. عصر رایانه شرایط را طوری تغییر داده که کسی نمی‌داند قرار است چه اتفاقی بیفتد. ما سرعت و خیلی چیزهای دیگر داریم؛ اما مطمئن نیستم آن امنیتی را که دوست داریم، داشته باشیم. با سناتورها صحبت نکرده ام؛ ولی به تدریج با آن‌ها حرف خواهم زد.»
سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا _سیا و اف‌بی‌آی) به وضوح روسیه و ولادیمیر پوتین را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا – به نفع ترامپ – از طریق هک رایانه‌های حزب دموکرات و رئیس ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون متهم می‌کنند.
دیروز «لیندسی گراهام»، سناتور حزب جمهوری‌خواه در این خصوص گفت: «به زودی تحریم‌هایی فراحزبی اعمال خواهد شد که ضربات سنگینی به روسیه، به خصوص به شخصِ پوتین خواهد زد.» اما ترامپ در واکنش به اظهارات گراهام گفت: «نمی‌دانم او دارد چه کاری انجام می‌دهد. با سناتور گراهام صحبت نکرده‌ام... همانطور که می‌دانید، او رقیب من بود.»

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان