ادامۀ اشتباهات آمریکا: "گویا یک بیمارستان را زدیم"!

جمعه 10 دی 1395
10:00
ادامۀ اشتباهات آمریکا: جنگنده های آمریکایی در حمله ای مشکوک به نزدیکی موصل، سبب شهادت چند شهروند عراقی شدند.

العالم عراق

ارتش آمریکا، روز پنج شنبه اعلام کرد که حملۀ هوایی جنگنده های ائتلاف بین المللی، در حمله منطقه ای نزدیک موصل، به خودرویی اصابت کرد که در پارکینگ مجتمع پزشکی پارک شده بود و احتمالاً به کشته شدن غیرنظامیان منجر شده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از بیانیۀ ارتش آمریکا اعلام کرد: سرنشینان خودرویی که در این حمله هدف قرار گرفت، داعشی بودند.

ارتش آمریکا خاطر نشان کرد: پس از حمله مشخص شد که مکانِ هدف قرار گرفته، پارکینگی وابسته به مجتمعی پزشکی بوده است و به همین سبب احتمالاً شماری از غیرنظامیان کشته شده اند.

این نخستین بار نیست که جنگنده های آمریکایی، در حمله به عناصر داعش، به اشتباه (!) شهروندان یا نیروهای عراقی را به جای داعشی ها هدف قرار می دهند و به نظر می رسد به جای شمارش آمار حملاتِ اشتباهِ جنگنده های آمریکایی، باید به شمارش حملات صحیح اکتفا کرد!

205

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد