قیمت نفت در آستانۀ ثبت بیشترین رشد سالانه از 2009

جمعه 10 دی 1395
16:41
قیمت نفت در آستانۀ ثبت بیشترین رشد سالانه از 2009 در پی توافقی که بین اوپک و تولید کنندگان غیر عضو در مورد کاهش تولید نفت به دست آمده است، قیمت نفت در آستانه ثبت بزرگترین رشد قیمت سالانه از سال 2009 تاکنون قرار دارد.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا امروز با 23 سنت افزایش به 54 دلار رسید. قیمت نفت برنت نیز 31 سنت افزایش داشت و به 57 دلار و 16 سنت رسید.
قیمت نفت برنت از ابتدای امسال تاکنون حدود 53 درصد رشد داشته، در حالی که قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت نیز حدود 46 درصد افزایش یافته است. افزایش قیمت های سال 2016 بیشترین افزایش از سال 2009 تاکنون محسوب می شود. در سال 2008، قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا به ترتیب 78 و 71 درصد افزایش یافته بود.

نظرسنجی رویترز از تحلیلگران نشان می دهد که قیمت نفت در سال 2017 به تدریج افزایش خواهد یافت و به رقم 60 دلار نزدیک خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم


اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی