آمار تروریست های تونسی در سوریه، لیبی و عراق

يکشنبه 12 دی 1395
06:53
آمار تروریست های تونسی در سوریه، لیبی و عراق رئیس جمهوری تونس اعلام کرد که 2926 تروریست تونسی در لیبی، سوریه و عراق با گروههای تروریستی آن کشورها همکاری می کنند.

العالم - تونس

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، محمد باجی قائد السبسی در گفت و گویی تلویزیونی به مناسبت سال جدید میلادی تاکید کرد که قانون اساسی کشورش منعی برای بازگشت اینگونه افراد به کشور قائل نشده  است، ضمن آنکه بعید دانست تروریست ها به صورت گروهی به تونس بازگردند.

وی با بیان اینکه ایادی خارجی در ماجرای ترور محمد الزواری دست داشته اند، از احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در این ترور خبرداد.

«محمد الزواری» مهندس 49 ساله تونسی و طراح پهپاد های ابابیل  روز پنجشنبه بیست و پنجم آذرماه ، در ایالت صفاقس که دومین شهر بزرگ تونس است، در خودروی خود، به ضرب گلوله کشته شد.

گردان های قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس، اعلام کردند که الزواری یکی از فرماندهان این گروه است و با تاکید بر این که رژیم صهیونیستی مسئول این عملیات تروریستی است، تهدید کرد که انتقام این جنایت را خواهد گرفت.

بر اساس اعلام گردان های عزالدین قسام، الزواری، ناظرِ طرح هواپیماهای ابابیل بود. این هواپیماها در جنگ سال 2014، نقشی به سزا در به زانو در آوردن رژیم صهیونیستی در حمله به غزه داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا