محکومیت حمله به باشگاه‌شبانه استانبول ازسوی کاخ‌سفید

يکشنبه 12 دی 1395
08:23
محکومیت حمله به باشگاه‌شبانه استانبول ازسوی کاخ‌سفید آمریکا حمله به یک باشگاه شبانه در شهر استانبول ترکیه را که به کشته شدن دست‌کم 35 نفر منجر شد، به‌شدت محکوم کرد.

العالم - آمریکا

خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه گزارش داد؛ کاخ سفید، حمله به یک باشگاه شبانه را در شهر استانبول ترکیه که به مرگ دست‌کم 35 نفر منجر شد، محکوم کرد.
در بیانیه «ند پرایس»، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در این خصوص آمده است: «آمریکا حمله وحشتناک تروریستی به یک باشگاه شبانه در استانبول ترکیه را که به کشته شدن ده‌ها نفر و زخمی شدن تعداد بیشتری منجر شد، قویاً محکوم می‌کند. این که چنین قساوتی برای افراد بیگناهی که در حال جشن گرفتن ساعات پیش از فرا رسیدن سال نو بودند رخ می‌دهد، بر توحش حمله‌کنندگان صحه می‌گذارد.... ما مجدداً بر حمایت ایالات متحده از ترکیه، متحدمان در ناتو، در اراده مشترکمان برای مبارزه با تروریسم و شکست دادن تمامی اشکال آن، تأکید می‌کنیم.»
«مارک تونر»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز اظهار داشت آمریکا با مقامات ترکیه در تماس خواهد بود. وی افزود: «متأسفانه این حمله شنیع، تنها آخرین تلاش برای کشتن و آسیب رساندن به شهروندان بیگناه است.»
به گزارش شبکه «ان‌تی‌وی»، بسیاری از حاضران در این باشگاه شبانه از بیم جانشان خود را پس از آغاز تیراندازی به تنگه بسفر انداختند و تلاش‌ها برای گرفتن آن‌ها از آب ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است