راه‌اندازی سامانه اخذ کد فراگیر اتباع خارجی

يکشنبه 12 دی 1395
12:28
راه‌اندازی سامانه اخذ کد فراگیر اتباع خارجی سامانه اخذ کد فراگیر اتباع خارجی در شعب بانک ملی ایران با حضور مسعود خاتونی معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک در اداره امور شعب جنوب تهران راه‌اندازی شد.

العالم- ایران

 بنابر اعلام بانک ملی ایران، در این مراسم پس از توضیحات مسئولان مربوطه در رابطه با چگونگی اجرای طرح، در شعبه فدک از شعب تحت پوشش اداره امور شعب جنوب تهران از سامانه مذکور رونمایی شد. با اجرای این طرح ارائه خدمات بانکی به اتباع بیگانه تسهیل شده و از امنیت و سرعت بیشتری برخوردار می‌شود.

براساس دستورالعمل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به منظور شناسایی اتباع بیگانه، سامانه اخذ کد فراگیر برای اتباع خارجی از سال ۱۳۹۱ در دستور کار اداره کل مبارزه با پولشویی بانک ملی ایران قرار گرفت.

تا پیش از این تاریخ شعب به منظور اخذ کد فراگیر برای متقاضیان اتباع بیگانه ابتدا تقاضاهای اینگونه مشتریان را دریافت و فرم‌های مربوطه و جدول اطلاعات اشخاص حقیقی را در قالب فایل Excel تکمیل و به ادارات امور مربوطه ارسال می‌کردند.

با اجرای این طرح واحدها می‌توانند با بالاترین سطح امنیت دسترسی و در کوتاه‌ترین زمان رأساً کدهای فراگیر را اخذ و روند ارائه خدمت بانکی به این گونه مشتریان را تسهیل کنند.

اجرای این طرح با هدف تسریع در اخذ کد فراگیر برای اتباع بیگانه، کاهش هزینه‌های اداری مترتب، کاهش خطاهای نیروی انسانی، کاهش مکاتبات زائد اداری و … صورت گرفته و در آینده نزدیک در سراسر کشور عملیاتی می‌شود.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد