حمله داعش به غرب الانبار ناکام ماند

دوشنبه 13 دی 1395
09:03
حمله داعش به غرب الانبار ناکام ماند داعش برای تصرف پایگاه های ارتش عراق در استان الانبار همچنان به حملات خود ادامه می دهد ولی با برجای گذاشتن تلفات و خساراتی عقب نشینی می کند.

العالم - عراق

واثق الفرطوسی فرمانده نیروهای براق وابسته به بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) روز دوشنبه اعلام کرد: تازه ترین حملۀ داعش به یکی از پایگاه های ارتش در غرب استان الانبار با موفقیت دفع شد.
الفرطوسی به شبکه السومریه گفت: نیروهای ارتشی با کمک بسیج مردمی حملۀ داعش به پایگاه تیپ 4 لشکر یک ارتش را در منطقه کیلومتر 160 در غرب شهر الرمادی مرکز استان الانبار دفع کردند.
الفرطوسی افزود : داعش در حمله به پایگاه ارتش از خودروهای مجهز به اسلحه استفاده کرد، ولی با متحمل شدن تلفات و خسارات، عقب نشینی کرد.
پایگاه های ارتش عراق در غرب الرمادی به آماج حملات مستمر داعش تبدیل شده است ولی تاکنون هیچ یک از این پایگاه به تصرف تروریست ها درنیامده است. 

رمادی

 

214

0% ...

آخرین اخبار

موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی


هشدار نیروهای مسلح ایران به مسئولان اقلیم کردستان


حجت الاسلام حاج علی اکبری: حضور پرشور مردم قوت قلبی برای رزمندگان اسلام است


نماینده ایران در آژانس: حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان باید محکوم شود