چرا سگ سیاه پوتین لحظه‌ای از او جدا نمی‌شود؟

سه شنبه 14 دی 1395
00:36
چرا سگ سیاه پوتین لحظه‌ای از او جدا نمی‌شود؟ سگ سیاه رئیس جمهور روسیه را در هر سفر و حضر همراهی می‌کند و هرگز از وی جدا نمی‌شود، زیرا ویژگی‌های ضدتروریستی منحصربه‌فردی دارد.

العالم اروپا

روزنامه ایزوِستیا چاپ روسیه دوشنبه در گزارشی نوشت: لابرادور سگ سیاه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه است و همان سگی است که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان را هنگام دیدارش با پوتین ترسانده بود.

به نوشته این روزنامه؛ لابرادور از نژادی بسیار اصیل است و ویژگی های ضد تروریستی خاصی دارد و به عنوان نمونه، بوی مواد منفجره را از فاصله 25 متری استشمام می کند.

این سگ همچنین بوی هر نوع سم و زهری را تشخیص می دهد، حتی سمومی که بوی بسیار ضعیفی داشته باشند.

بدین ترتیب، پوتین در هیچ کشوری، قهوه یا چای یا دیگر نوشیدنی ها را در کنار مقامات جهان نمی آشامد، مگر اینکه لابرادور آن را قبلاً بو کند.

لابرادور همچنین هر غذایی را که پوتین در کرملین یا سوچی – ییلاق و قشلاقش – یا کشورهای دیگر می خورد، قبلاً بو می کند تا پوتین با خیال راحت آن را بخورد.

این سگ سیاه تاکنون 3 بار جان پوتین را از مرگ و ترور نجات داده است. یک بار یک نیروی چچنی گارد حفاظت از پوتین می خواست به ضرب گلوله پوتین را ترور کند که لابرادور متوجه شد و با حمله به این چچنی و گاز گرفتن، مانع تیراندازی او شد.

لابرادور در یکی از پارک های سوچی با راهنمایی کردن محافظان پوتین به سوی بمبی که به یک طناب بسته شده بود، برای دومین بار پوتین را از مرگ نجات داد. یک بار هم غذایی را که پوتین باید می خورد، بو می کشد و به محافظانش می فهماند که غذا آلوده و سمی است و محافظان پس از بررسی غذا سم کُشندۀ لانیت را در آن پیدا می کنند و آشپز را اعدام کردند.

پوتین سگ خود را در همه سفرهای خارجی اش با خود می برد و 8 مربی سگ های پلیسی ارتش روسیه را مکلف به آموزش دادن به این حیوان کرده است. 

لابرادور 100 متر را در 9 ثانیه می دَوَد و یکی از گران ترین سگ های جهان است. توله های این سگ هم اکنون 4 ماهه هستند و نحوۀ کشف سم، مواد مخدر و مواد منفجره و شناسایی دشمن را آموزش می بینند.

لابرادور و آنگلا مرکل

214

0% ...

آخرین اخبار

گشوده شدن افق های اقتصادی با کشف میدان گازی جدید در ایران


هوشیاری کامل پلیس برای مقابله با فتنه ها


تحقق ۸۵ درصدی منابع ارزی حاصل از فروش نفت در چهار ماه نخست سال


نشست سران شیعیان عراق با معاون دفتر رهبر انقلاب در بغداد


وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد