گاردین: شدیدترین "بهار عربی" در انتظار عربستان!

سه شنبه 14 دی 1395
14:11
گاردین: شدیدترین روزنامه گاردین با اشاره به اوضاع نابسامان اقتصادی عربستان، پیش بینی کرد که شدیدترین بهارهای عربی در راه است.

العالم - عربستان
گاردین در سرمقاله امروز سه شنبه خود نوشت: دلایلی که باعث وقوع انقلاب ها شد، تمام نشده، بلکه شدیدتر و وحشتناکتر شده است.
این روزنامه انگلیسی افزود: اوضاع در مقایسه با سال 2011 میلادی قابلیت انفجار بیشتری دارد.
گاردین تصریح کرد: اکثر کشورهای عربی در بحران های مختلف به سرمی برند؛ به گونه‌ای که قیمت های نفت باعث خوردگی اقتصاد عربستان می شود و رهبری ضعیف در مصر پشت سرهم بحران زایی می کند.
این روزنامه نوشت: فساد در کشورهای عربی باعث هدر رفتن منابع هنگفتی شده است که براساس گزارش جدید سازمان ملل، این فساد در طول نیم قرن اخیر باعث هدر رفتن نزدیک به 11 تریلیون دلار در کشورهای عربی شده است.
گاردین خاطرنشان کرد: بستن درهای اعتراض مسالمت آمیز به روی جوانان عرب چه بسا آنها را به سمت انقلاب به شیوه های مستقیم و با خشونت بیشتر سوق خواهد داد.
6

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد