شلاق و زندان برای کارگران خارجی در عربستان

سه شنبه 14 دی 1395
19:01
شلاق و زندان برای کارگران خارجی در عربستان شماری از کارگرن خارجی در عربستان به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن دستمزدشان به شلاق و زندان محکوم شدند.

العالم – عربستان

به گزارش روزنامه الوطن عربستان، حدود پنجاه کارگر خارجی با حکم دادگاهی در مکه به 45 روز تا 4 ماه زندان محکوم شده اند. برخی دیگر نیز به 300 ضربه شلاق محکوم شده اند. این روزنامه به ملیت کارگران محکوم شده اشاره نکرده است.

کارگران بخش ساختمانی در عربستان، به ویژه کارگران دو شرکت بزرگ بن لادن و اوجیه، به دلیل کاهش درآمدهای نفتی دولت عربستان و توقف بسیاری از طرح های عمرانی، ماه هاست که حقوق خود را دریافت نکرده اند؛ زیرا دولت عربستان نتوانسته است بدهی خود به این شرکت ها را پرداخت کند.

در همین حال، وزیر دارایی عربستان 22 سپتامبر 2016، پس از اعلام جزئیات بودجۀ 2017 عربستان، اعلام کرد که بدهی های دولت به شرکت های خصوصی «در مدت 60 روز» پرداخت می شود.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت