ترامپ: درباره روسیه اطلاعات جدیدی دریافت نکردم!

چهارشنبه 15 دی 1395
08:13
ترامپ: درباره روسیه اطلاعات جدیدی دریافت نکردم! رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد ارائه اطلاعات به وی در خصوص مداخله ادعایی روسیه در انتخابات اخیر آمریکا، از سوی مقامات اطلاعاتی به تأخیر افتاده است.

العالم - آمریکا

نیویورک تایمز روز چهارشنبه گزارش داد؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد آژانس‌های اطلاعاتی ، ارائه یافته‌هایشان به وی را در خصوص نقش ادعایی روسیه در انتخابات اخیر این کشور به تأخیر انداخته اند. وی البته به این نکته نیز اشاره کرد که احتمالاً آن‌ها در حال خریدن زمان هستند تا بتوانند ادله قویتری علیه روسیه آماده کنند.
در توییت ترامپ در این خصوص آمده است: «ارائه اطلاعات در خصوص هک ادعایی روسیه تا جمعه به تأخیر افتاد؛ احتمالاً برای تقویت ادله به زمان بیشتری نیاز بود. خیلی عجیب است!»
یک سخنگوی مدیر اطلاعات ملی آمریکا حاضر نشد در خصوص ادعای ترامپ اظهار نظر کند. اما مقامات ارشد دولت، ادعای وی را تکذیب کردند و گفتند هیچ جلسه ای برای سه‌شنبه برنامه‌ریزی نشده بود.
ترامپ پیشتر گفته بود روز سه‌شنبه اطلاعاتی را در خصوص ادعای هک رایانه‌های دموکرات‌ها مطرح می‌کند که دیگران آن‌ها را نمی‌دانند. توییت اخیر وی نیز نشان از بدبینی او به نتیجه‌گیری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا در خصوص حملات سایبری روسیه برای تغییر نتیجه انتخابات به نفع وی حکایت دارد.
ترامپ در حالی این توییت جنجالی را منتشر کرد که قرار است «جیمز کومی»، رئیس پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) و «جیمز کلپر»، مدیر اطلاعات ملی آمریکا روز جمعه برای انتقال اطلاعاتشان به ترامپ در این خصوص، به نیویورک بروند.
باراک اوباما ماه گذشته از آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا خواسته بود در خصوص مداخله ادعایی روسیه در انتخابات این کشور گزارشی مفصل تهیه کنند. معلوم نیست این گزارش چه زمانی تکمیل می‌شود؛ اما ترامپ نیز درخواست کرده است یافته‌های آن گزارش در اختیار وی قرار داده شود. به گفته یک سخنگوی ترامپ، این گزارش در هفته جاری آماده خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مدال طلای فوتبال الکترونیکی در دستان گیمرهای ایرانی


ایرلاین های ایرانی همچنان بروی رادار برج مراقبت چین


آقای پزشکیان فرا رسیدن روز ملی عربستان را تبریک گفت


ایران: هرگونه حمله آمریکا با پاسخی شدیدتر روبه‌رو خواهد شد


جدیدترین گزارش العالم از جنایات رژیم اسرائیل و اوضاع اسف بار غزه


غمگین‌ترین زنگ‌ مدرسه در میناب به صدا درآمد


مجمع عمومی سازمان ملل در نخستین روز؛ صحنه انتقادهای گسترده از رژیم صهیونیستی


وزرای خارجه گروه ۴ خواستار اصلاحات فوری در شورای امنیت سازمان ملل شدند


صدای ایران در روزهای جنگ؛ پزشکیان امروز از تریبون سازمان ملل با جهان سخن می‌گوید


عید کیپور؛ تناقضی آشکار در آموزه‌های مقدس‌ترین روز یهودیان با نسل‌کشی "اسرائیل" در غزه