کاخ سفید: اوباما نگران ازبین رفتن دستاوردهایش است

پنج‌شنبه 16 دی 1395
00:48
کاخ سفید: اوباما نگران ازبین رفتن دستاوردهایش است سخنگوی کاخ سفید گفت اوباما نگران است که جمهوری‌خواهان اقدامات او را به عقب بازگردانند.

العالم - آمریکا

جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، روز چهارشنبه گفت: «باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا نگران است که جمهوری‌خواهان به وعده‌هایی که داده‌اند، عمل کرده و میراث اوباما را از بین ببرند».

دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور منتخب آمریکا؛ در جریان رقابت‌های انتخاباتی گفته بود که قصد دارد طرح خدمات درمانی دولت اوباما را لغو کرده و بسیاری از اقدامات او را به عقب بازگرداند.

درحالی که هنوز حدود سه هفته تا آغاز به کار رسمی ترامپ باقی مانده، گروهی از سناتورهای جمهوری‌ خواه طرح لغو خدمات درمانی موسوم به «اوباما کر» را به کنگره برده‌اند.

ارنست در پاسخ به این سوال که آیا اوباما نگران نیست که ممکن است ترامپ اقداماتی را که او انجام داده از بین ببرد، گفت: «رئیس‌جمهور نگران تاثیری است که عمل کردن جمهوری‌خواهان به وعده‌هایشان برای لغو اقدامات انجام شده، دارد. دلیلش هم میلیون‌ها نفری هستند که از پوشش بیمه درمانی برخوردار شده‌اند.» وی همچنین گفت اوباما نگران است اصلاحاتی که در ارتباط با وال استریت انجام شده است، از بین برود و مردم مجبور شوند مبالغ کلانی به بانک‌ها بپردازند.

ارنست افزود: «در مورد مسائل امنیت ملی، سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی و تحصیلات هم همین‌ طور است.»

وی در ادامه با اشاره به اختلافاتی که میان دموکرات‌ها پیش آمده، گفت: «کسانی که باید از این مسأله جلوگیری کنند، دموکرات‌های کنگره هستند، که خودشان از این طرح‌ ها حمایت کرده است».

منبع: فارس 

0% ...

آخرین اخبار

ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین