همسرعامل حمله استانبول: نمی دانستم داعشی است

پنج‌شنبه 16 دی 1395
12:40
همسرعامل حمله استانبول: نمی دانستم داعشی است همسر عامل حملۀ تروریستی استانبول جزئیاتی را از آخرین روزهای خود و علت ترک قرقیزستان و رفتن به ترکیه بیان کرد و گفت که از همکاری شوهرش با داعش اطلاع نداشت و از تلویزیون متوجه وقوع حمله شد .

العالم - اروپا

" یاخه ماشراپوف" با حمله به کلوب شبانه رینا در شهر استانبول ترکیه 39 نفر را در اولین روز سال نو میلادی کشت.
روزنامه انگلیسی دیلی میلی روز چهارشنبه به نقل از همسر یاخه گزارش داد: من هم مثل دیگران از طریق تلویزیون متوجه وقوع حمله استانبول شدم و تصور نمی کردم که شوهرم عامل این حمله باشد.   
پلیس ترکیه چند تصویر از یاخه منتشر کرده است که یاخه یکی از این تصاویر را در یک صرافی و چند روز پیش از حمله استانبول گرفته بود.
دیلی میل نوشت : یاخه به همراه همسر و دو فرزندش به قونیه در مرکز ترکیه سفر و برای 3 ماه یک آپارتمان با کرایۀ ماهانۀ 310 دلار اجاره کرد و کرایه هر سه ماه را پیشاپیش پرداخت کرد.
یاخه روز 29 دسامبر 2016 از قونیه به استانبول رفت تا نقشۀ خود را اجرائی کند.
هنگامی که همسایگان یاخه که همچنان متواری است، تصویر وی را دیدند ، پلیس را مطلع کردند و نیروهای پلیس نیز وارد خانۀ متهم شدند. 
پلیس ترکیه اعلام می کند که یاخه به خوبی آموزش دیده بود و در زمان حمله مجهز به یک تفنگ خودکار با گلوله های ضد زره بود تا بیشترین تلفات را برجای بگذارد. 
پلیس ترکیه 2 تبعۀ خارجی را در فرودگاه بین المللی آتاتورک استانبول به اتهام دست داشتن در حمله بازداشت کرده است که تابعیت آنها هنوز اعلام نشده است و همچنان تحت بازجوئی هستند.
خبرگزاری خصوصی دوغان نیز اعلام کرد که نیروهای فرودگاه ها و گذرگاه های مرزی به حال آماده باش کامل درآمده اند و هر کسی که شبیه متهم حمله استانبول باشد ، دستگیر خواهد شد.

پاسپورت یاخه ماشراپوف

214-9


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام