سرنوشت وزیر داعشی که شخصا به زنان تجاوز می‌کرد

دوشنبه 20 دی 1395
16:32
سرنوشت وزیر داعشی که شخصا به زنان تجاوز می‌کرد اسلام طه العبیدی، پزشک سفاک داعش که لباس سفید پزشکی را به کناری نهاد، تحت لوای گروه تروریستی داعش اقدام به قتل، شکنجه و تجاوز به زنان نموده بود.

العالم – عراق 

پایگاه اسکای نیوز عربی به نقل از منابع امنیتی اقلیم کردستان عراق گزارش داد که اسلام طه العبیدی پنجم دسامبر 2016 در حمله هوایی ائتلاف بین المللی در جنوب غرب استان کرکوک در شمال عراق به هلاکت رسید.
پایگاه های کردی به نقل از "فیان دخیل" نماینده ایزدی در مجلس عراق گزارش دادند که این تروریست داعشی شخصا ده ها تن از زنان ربوده شده ایزدی و نیز یک دختر بچه دوازده ساله ایزدی را مورد تعرض قرار داده بود که به درگذشت این کودک انجامید.
بیانیه شورای امنیت اقلیم کردستان عراق حاکیست که العبیدی که قبل از حمله داعش در حرفه پزشکی فعالیت داشت، مسئول قتل ده ها غیرنظامی استان کرکوک و رنج های دختران کرد ایزدی و جنایت علیه آنان بوده است.
داعش وی را ابتدا به عنوان رئیس بیمارستان الحویجه و سپس به عنوان وزیر بهداشت برگزیده بود.
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد