آنچه اسد دربارۀ آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت

دوشنبه 20 دی 1395
18:05
آنچه اسد دربارۀ آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت بشار اسد رییس جمهور سوریه با ارسال دو پیام جداگانه، درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مقام معظم رهبری و حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران تسلیت گفت.

العالم – ایران 

خبرگزاری سوریه گزارش داد که اسد در پیام خود به مقام معظم رهبری، رفسنجانی را نمادی ملی و مبارزاتی دانست که به جمهوری اسلامی ایران و ملت آن خدمت کرد. وی با اشاره به رنج های مرحوم هاشمی در زندان و شکنجه توسط ساواک یادآور شد که وی و همرزمانش برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین تحقق هر آنچه مصلحت برای ایران و ملت آن بوده، بسیار کوشیدند.
اسد همچنین در پیام خود به روحانی، نوشت که زندگی هاشمی پر از مبازه با ظلم و بیداد و تلاش برای عزت ایران بوده و مواضع جسورانه، صادقانه و تلاش بی شائبه اش برای کرامت مردم ایران معروف است که نشان داد دارای اندیشه ای نامحدود، اراده ای سخت و وفاداری به کشور و ملت ایران بوده است.     
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو