آب قم شور می‌شود

چهارشنبه 22 دی 1395
15:19
آب قم شور می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از شور شدن موقتی آب قم از 25 دی‌ماه به مدت 2 هفته خبر داد.

العالم-ایران

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، علی جان صادق‌پور از قطع جریان آب از سدکوچری به قم به منظور اجرای عملیات انشعاب‌گیری برای احداث نیروگاه برقابی خبر داد و اظهار کرد: این عملیات از 25 دی‌ماه آغاز خواهد شد و 15 روز به طول خواهد انجامید.

وی افزود: در مدت اجرای این پروژه جریان انتقال آب از سدکوچری به قم به صورت کامل قطع می‌شود و برای تأمین آب شهر قم در این مدت از منابع دیگر از جمله سد 15 خرداد و منابع زیرزمینی داخل شهر و دشت علی‌آباد استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به کاهش محسوس کیفیت و گوارایی آب شهر قم در زمان اجرای این پروژه، ضمن عذرخواهی، خواستار صبر و بردباری شهروندان طی این 15 روز شد و گفت: امیدواریم هر چه سریع‌تر شاهد اجرایی شدن این پروژه که از طرح‌های اقتصاد مقاومتی و تولید برق از فشار آب در تصفیه‌خانه آب قم است، باشیم.

وی با تاکید بر اینکه طی این مدت آب شبکه شهر قم از سلامت و بهداشت کامل برخوردار خواهد بود و تنها در مزه و شوری آب تغییراتی ایجاد می‌شود، تصریح کرد: در این مدت شبکه دوم آب شهر قم نیز با ظرفیت کامل آماده ارائه خدمت از طریق ایستگاه‌های برداشت به مردم است و مشکلی در تأمین آب وجود ندارد.

منبع:فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دکترین نظامی ایران از «پدافند» به «آفند» تغییر یافته است


صالحی: هفتمین دوره جایزه مصطفی (ص)، مرداد ۱۴۰۶ برگزار می‌شود/ فهرست نامزدها


افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر


از خلبان زن تا مهندسان جاده و کارکنان بنادر؛ روایت وزیر راه از زنان در جنگ


جنوب لبنان در آتش می سوزد؛ موج جدید بمب‌گذاری و تخریب خانه‌های مردم +فیلم


ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان


بهای نفت کاهش یافت/ عقب‌نشینی قیمت طلا از اوج


آتش سوزی در بیمارستانی در پایتخت پاکستان جان ۱۵ نوزاد را گرفت


نایب رئیس مجلس: گام نخست برای هرگونه توافق، پذیرش شروط ایران است/ تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین اهرم های قدرت تهران است


واکنش شماری از نمایندگان دومای روسیه به طرح ائتلاف مشتاقان برای اعزام نیرو به اوکراین