دیده بان حقوق بشر:ترامپ حقوق بشررا تهدید می کند

جمعه 24 دی 1395
10:02
دیده بان حقوق بشر:ترامپ حقوق بشررا تهدید می کند سازمان دیده بان حقوق بشر در گزارش سالانه خود هشدار داد که انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا و درخشیدن ستاره رهبران "پوپولیست" در اروپا "تهدید شدیدی" برای حقوق بشر به شمار می رود.

العالم - اروپا - آمریکا

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم به نقل از خبرگزاری رویترز، گزارش سالانه دیده بان حقوق بشر در 687 صفحه به وضعیت حقوق بشر در بیش از 90 کشور جهان پرداخته است.

کیث روث مدیر اجرایی سازمان دیده بان حقوق بشر تصریح کرد: ترامپ و بسیاری از سیاستمداران در اروپا از طریق طرح سخنانی که نژادپرستی و ارعاب اتباع خارجی و تنفر نسبت به زنان و دشمنی با مهاجران را تشویق می کند، برای رسیدن به قدرت تلاش می کنند.

وی افزود: همه آنها مدعی هستند که افکار عمومی نقض حقوق بشر را می پذیرد؛ با این ادعا که این امر برای تامین فرصت های شغلی یا جلوگیری از تغییر فرهنگ یا وقوع حملات تروریستی ضروری است. در واقع، نادیده گرفتن حقوق بشر، وضعیت را به احتمال زیاد، به مسیر استبداد سوق می دهد.

6-9

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد