العبادی: نیروی رزمی بیگانه در عراق نداریم

شنبه 25 دی 1395
15:02
العبادی: نیروی رزمی بیگانه در عراق نداریم نخست وزیر عراق با اظهار تعجب از نگرانی برخی درباره وضعیت این کشور پس از نابودی داعش، حضور نیروهای رزمی بیگانه در خاک عراق را تکذیب کرد.

العالم – عراق
"حیدر العبادی" روز شنبه گفت: نیروهای رزمنده در عراق فقط عراقی هستند و هیچ نیروی رزمی از کشورهای همسایه یا دیگر کشورهای منطقه در عراق وجود ندارد.
وی در سخنانی در همایش "گفتگوی بغداد" اظهار داشت: مطالب مطرح شده در رسانه‌ها فقط مربوط به نیروهای بیگانه حامی نیروهای عراقی است، و نیروهای مذکور رزمی نیستند.
العبادی خاطرنشان کرد: عراق، تهدیدی برای هیچ کشوری نیست، و توان و نیروی این کشور در واقع قدرتی برای منطقه در جنگ علیه تروریسم است.
العبادی با تأکید بر اهمیت آشتی و همزیستی مسالمت آمیز در جامعه گفت: هرکسی که باعث تفرقه افکنی شود، مسؤول ورود داعش به شهرها است.
نخست وزیر عراق همچنین با اظهار تعجب از نگرانی برخی طرفها از عراق پس از نابودی داعش، گفت: دولت از آمادگی کامل نیروهای عراقی برای آغاز عملیات موصل اطمینان داشت، درحالیکه برخی عقیده داشتند که این عملیات باید به تأخیر بیفتد.

0% ...

آخرین اخبار

رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران؛ دشت ۱۰۲ مدال و ایستادن روی سکوی ششم