اردوغان تابعیت ترکیه را چند می‌فروشد؟

يکشنبه 26 دی 1395
02:39
اردوغان تابعیت ترکیه را چند می‌فروشد؟ اردوغان به هر تبعۀ خارجی که 2 میلیون دلار در این کشور سرمایه‌گذاری کند، تابعیت ترکیه می‌دهد.

العالم ترکیه

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه شنبه به مناسبت سالگرد تأسیس بازار بورس استانبول گفت: هر کسی که دو میلیون دلار در اقتصاد ترکیه سرمایه گذاری کند، تابعیت ترکیه ای دریافت خواهد کرد.

اردوغان گفت: این، گامی بلند است و ما می خواهیم از طریق ارائه اصلی جدید به نام " شهروندی جهانی" یک نظام جهانی تشکیل بدهیم.

وی برای جذب سرمایه گذاری خارجی، خطاب به سرمایه گذاران گفت: ترکیه امروز نیاز به سرمایه گذاران و تجار دارد این دسته از افراد به خود ایمان و اطمینان دارند و خطرات را به جان می خرند. همانگونه که قبلاً گفتم، شما سرمایه گذاران و تجار درنگ نکنید و سرمایه گذاری خود را شروع کنید و به خودتان و به این کشور (ترکیه) اطمینان داشته باشید، زیرا کشور ما کشوری امن و آرام است.

اردوغان همچنین با درخواست از مردم ترکیه برای مشارکت در گرداندن سریعتر چرخ رشد اقتصادی کشورشان گفت: سرمایه گذاران بار دیگر به اهمیت فعالیت در ترکیه پی برده اند و مردم نیز با اقدامات خود می توانند به بهبود امور سرمایه گذاری، فرصت های شغلی، تولید و فعالیت های تجاری کمک کنند.

کارشناسان اقتصادی معتقدند که تصمیم دولت ترکیه برای اعطای تابعیت به سرمایه گذاران خارجی در صورت خرید املاکی به قیمت حداقل یک میلیون دلار و نگهداری این املاک به مدت حداقل 3 سال زمینه را برای رونق بازار املاک اعیانی فراهم خواهد کرد.

پیش بینی می شود که این تصمیم ترکیه باعث دو چندان شدن نرخ سالانۀ خریدهای مِلکی اتباع خارجی شود. نرخ خریدهای مِلکی اتباع خارجی در ترکیه در چند سال گذشته به 5 میلیارد دلار رسیده بود.

214

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد