فردا انجام می شود

ملاقات نخست وزیر سوریه با شمخانی

دوشنبه 27 دی 1395
12:30
ملاقات نخست وزیر سوریه با شمخانی نخست وزیر سوریه که فردا برای دیدار و گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران می شود با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار خواهد کرد.

العالم- ایران

سفر عماد خمیس نخست وزیر سوریه به تهران به دنبال سفر هفته گذشته دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به سوریه و دیدار وی با مقامات عالی این کشور صورت می گیرد .

شمخانی در سفر چند ساعته یکشنبه هفته گذشته  به سوریه و در جریان ملاقات با بشار اسد رئیس جمهور این کشور به این مسئله اشاره کرده بود که مذاکرات سیاسی باید میان سوری ها و با مدیریت آنها انجام شود و سازمان ملل و کشورهای موثر در این عرصه صرفا باید نقش تسهیل کننده داشته باشند.وی همچنین تاکید کرد: همه بازیگران موثر باید تلاش کنند تا مذاکرات سیاسی به دمشق به عنوان پایتخت سوریه متحد و یکپارچه منتقل شود.

طرفین پیرامون تداوم رایزنی های دو کشور وپیگیری توافقات در حوزه های اقتصادی، سیاسی و امنیتی، بررسی راهکارهای حفظ و گسترش دستاوردهای اخیر در سوریه به ویژه آزادسازی شهرراهبردی حلب، تبادل نظر در خصوص پیگیری مشترک فرآیندهای سیاسی، مناسبات اقتصادی و تعمیم آن  به حوزه های زیرساختی و راهبردی گفتگو خواهند کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است