واگذاری پروانه اپراتور تلفن همراه سوریه به ایران

سه شنبه 28 دی 1395
22:45
واگذاری پروانه اپراتور تلفن همراه سوریه به ایران به منظور توسعه روابط و گسترش مناسبات، پنج سند همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه امضا شد.

العالم - ایران

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم در جریان سفر نخست وزیر سوریه  به تهران و به منظور تعمیق، تحکیم و توسعه روابط و گسترش مناسبات، 5 سند همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه امضا شد.

واگذاری پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی، واگذاری معدن فسفات الشرقیه، واگذاری هزارهکتار زمین برای ساخت مخازن و پایانه‌های نفت و گاز، واگذاری پروانه اپراتور تلفن همراه و واگذاری طرح گاوداری و اراضی اطراف آن اسنادی بودند که میان دو کشور به امضا رسید و براساس این اسناد، این طرح‌ها برای اجرا در سوریه به جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.

گفتنی است که عماد خمیس نخست‌وزیر سوریه صبح امروز وارد تهران شد و مورد استقبال اسحاق جهانگیری قرار گرفت.

 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است