بشار اسد به مذاکرات آستانه امیدوار است

پنج‌شنبه 30 دی 1395
20:42
بشار اسد به مذاکرات آستانه امیدوار است رئیس‌جمهور سوریه ابراز امیدواری کرد که مذاکرات آستانه تریبونی برای گفتگو بین گروه‌های مختلف سوریه درباره "همه چیز" باشد.

العالم - سوریه

بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه تصریح کرد: امیدواریم مذاکرات آستانه آغازی برای گفتگو بین گروه‌های مختلف سوریه درباره همه موضوعات باشد.

وی در مصاحبه با شبکه تی‌بی‌اس ژاپن گفت: من معتقدم که مذاکرات آستانه در ابتدا، رسیدن به آتش‌بس برای محافظت از مردم و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق مختلف سوریه را اولویت خود قرار می‌دهد.

رئیس‌جمهور سوریه گفت: مشخص نیست که آیا در این نشست به گفتگو‌های سیاسی نیز پرداخته می‌شود یا خیر، زیرا معلوم نیست که چه کسانی در این نشست شرکت خواهند کرد.

اسد اظهار داشت: معتقدیم که این نشست برای مذاکره بین دولت و گروه‌های تروریستی به منظور رسیدن به آتش‌بس و اجازه دادن به این گروه‌ها برای پیوستن به آشتی‌ها و کنار گذاشتن سلاح‌هایشان است و این تنها چیزی است که ما در حال حاضر می‌توانیم آن را پیش‌بینی کنیم.

گفتنی است مذاکرات آستانه چهارم و پنجم بهمن ماه در شهر آستانه برگزار خواهد شد. این مذاکرات با حضور نمایندگان دولت سوریه و معارضان و به میزبانی قزاقستان و با نظارت روسیه، ایران و ترکیه برگزار خواهد شد.

221

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد