درگیری‌ تروریست‌های فتح‌الشام و احرار الشام در ادلب

پنج‌شنبه 30 دی 1395
22:19
درگیری‌ تروریست‌های فتح‌الشام و احرار الشام در ادلب عناصر وابسته به جبهة النصره به مواضع تروریست‌های «احرار الشام» در استان ادلب، واقع در شمال غرب سوریه حمله کرده‌اند.

العالم - سوریه

تروریست‌های «جبهه فتح الشام» (جفش) یا همان جبهه النصره برای چندمین بار با عناصر تروریستی «احرار الشام» در استان ادلب سوریه درگیر شدند.

خبرگزاری رویترز به نقل از دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به معارضان گزارش داد که عناصر جفش به مواضع احرار الشام در این استان حمله کرده و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

هنوز دلایل این درگیری‌ها اعلام نشده است ولی با توجه به اعتراف «عبدالله المحیسنی»، تروریست سعودی و قاضی "شرعی" جیش الفتح که گفته بود گروهک فتح الشام مانع اتحاد گروه‌های تروریستی مسلح است، می‌توان علت این درگیری‌ها را تلاش این گروهک برای مطیع کردن سایر گروه‌های مسلح دانست.

این تروریست مشهور گفته بود، تلاش برای ائتلاف گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه با شکست رو به رو شده است و سرکرده های گروه‌های مسلح مسئولیت این شکست‌ها را بر عهده دارند.

المحیسنی هفته گذشته در برنامه هفتگی خود به نام «منبر الشام» اعلام کرد که علل شکست ادغام مختلف است، ولی گروه‌های تروریستی «احرار الشام» و «جبهه فتح الشام» (جبهه النصره سابق) مسئول اصلی این شسکت هستند.

گروهک تروریستی احرار الشام چهارشنبه (دیروز) نیز اعلام کرد که له خاطر آنچه این گروهک آن را "نقض آتش بس از سوی دولت سوریه" خواند، از شرکت در مذاکرات آستانه خودداری خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نشست فصلی شورای حکام در وین آغاز به کار کرد/ غرب درصدد تصویب قطعنامه علیه ایران


عملیات ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری


سرنگونی۳ پهپاد عربستان در یمن طی ۲۴ ساعت گذشته


هشدار ایران به کره جنوبی: مشارکت نظامی در خلیج فارس حمایت از متجاوز است


هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم


مسکو تمایل اروپا برای گفت‌وگو درباره اوکراین را زیر سؤال برد


وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری منهدم شد+ فیلم


بقائی: روابط ایران و چین بسیار خوب است/ حمله ایران به ناوهای آمریکایی در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع است/ با ادامه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمی‌توان از امنیت تنگه هرمز سخن گفت


از سیلی نیجر تا بیداری آفریقا؛ ضربه ائتلاف جدید بر هژمونی غرب


نماینده کنست: برکناری نتانیاهو به یک نیاز حیاتی تبدیل شده است