کناره گیری یحیی جامه از قدرت در گامبیا

شنبه 2 بهمن 1395
06:06
کناره گیری یحیی جامه از قدرت در گامبیا یکی از دستیاران ارشد آداما بارو رئیس جمهور جدید گامبیا روز جمعه گفت یحیی جامه که پس از 22 سال حکومت بر این کشور از پذیرش شکست در انتخابات ریاست جمهوری ماه گذشته خودداری می کرد موافقت کرده است از قدرت کنار برود و از گامبیا خارج شود.

این خبر در حالی منتشر شد که ارتش های منطقه ای که روز پنجشنبه وارد خاک گامبیا شدند قصد داشتند ساعاتی پس از آنکه فرمانده ارتش ، آداما بارو را به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح به رسمیت شناخت ، جامه را وادار به کناره گیری از قدرت کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از بانجول ، برخی سران غرب آفریقا ازجمله آلفا کنده از گینه و محمد ولد عبدالعزیز رئیس جمهور موریتانی روز جمعه به بانجول پایتخت گامبیا رفتند تا آخرین فرصت را برای کناره گیری جامه از قدرت در اختیار وی قرار دهند.

مای احمد فتی رئیس تیم انتقال قدرت بارو که اکنون مشاور ارشد وی به شمار می رود در مصاحبه با رویترز در داکار پایتخت سنگال افزود : من می توانم به شما اطمینان دهم که جامه موافقت کرده است از قدرت کنار برود.

وی با این حال به این مسئله اشاره نکرد که جامه قصد دارد پس از خروج از گامبیا به کجا برود.

بارو که در انتخابات ریاست جمهوری یکم دسامبر سال گذشته پیروز شد روز پنجشنبه در سفارت گامبیا در پایتخت سنگال سوگند یاد کرد.

آداما بارو

 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد