آمریکا از کشتن 100 عضو القاعده خبرداد

شنبه 2 بهمن 1395
06:20
آمریکا از کشتن 100 عضو القاعده خبرداد یک مسئول وزارت دفاع آمریکا روز جمعه اعلام کرد که در حمله هوایی به یکی از پایگاههای وابسته به سازمان تروریستی القاعده در سوریه صد نفر از اعضای آن کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از رویترز این مقام مسئول که خواست نامش فاش نشود گفت که حمله هوایی با استفاده از هواپیمای ب 52 و شلیک 14 راکت در استان ادلب در شمال غرب سوریه انجام شد.

وی افزود: اطمینان کاملی وجود دارد که در منطقه بمباران شده شهروندان عادی حضور نداشتند.

رویترز گزارش کرد که این حمله یک روز قبل از پایان دوره ریاست جمهوری آمریکا و یک روز بعد از کشته شدن 80 تن از عناصر داعش در بمباران هوایی آمریکا در لیبی انجام شده است.

درهمین حال فرانس پرس هم روز جمعه گزارش کرد که در حمله هوایی آمریکایی ها 40 نفر از عناصر جبهه فتح الشام کشته شدند ، اما مشخص نیست که این همان حمله ادعایی آمریکا به پایگاه القاعده یا حمله جداگانه ای بوده است.

عملکرد نیروهای آمریکایی در مبارزه با گروههای تروریستی در سوریه و عراق در سالهای گذشته توسط طرف های مختلف موضوعی نمایشی و غیر واقعی توصیف شده و جدی نبودن امریکایی ها در این زمینه مورد اعتراض گسترده بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود