طراحی سامانه موشکی ترامپ برای مقابله با ایران

شنبه 2 بهمن 1395
07:52
طراحی سامانه موشکی ترامپ برای مقابله با ایران دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای آنچه تهدید ایران و کره‌شمالی می‌نامد، یک سامانه دفاع ضد موشکی طراحی و راه‌اندازی کند.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز؛ بنا بر مفاد سندی که در وبسایت کاخ سفید منتشر شده است و به تبیین سیاست‌های آتی دولت جدید آمریکا می‌پردازد، دونالد ترامپ قصد دارد برای مقابله با آنچه تهدید ایران و کره‌شمالی می‌نامد یک سامانه دفاع ضد موشکی مدرن طراحی و راه‌اندازی کند.
در این سند – که دقایقی پس از مراسم تحلیف ترامپ در وبسایت کاخ سفید منتشر شد – درباره تفاوت‌های احتمالی این سامانه با سامانه‌هایی که هم‌اکنون در حال طراحی هستند، هزینه و چگونگی تأمین بودجه آن جزئیاتی منتشر نشده است.
دولت ترامپ همچنین در این سند، مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی را هدف اصلی خود اعلام کرده است. این بیانیه و سخنرانی تحلیف ترامپ بار دیگر بر دیدگاه‌های وی – که در زمان مبارزات انتخاباتی مطرح شد – مهر تأیید زد. ترامپ معتقد است باراک اوباما و هیلاری کلینتون باید از عبارت «تروریسم اسلام رادیکال» برای توصیف گروه تروریستی داعش و سایر گروه‌های افراط‌گرا استفاده می‌کردند.
رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در سخنرانی تحلیف خود نیز مدعی شد: «جهان متمدن را بر ضد تروریسم اسلام رادیکال که ما آن را از زمین محو می‌کنیم، متحد خواهم کرد.»

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند