آمریکا صدام را تشویق به حمله به سوریه کرده بود!

شنبه 2 بهمن 1395
13:27
آمریکا صدام را تشویق به حمله به سوریه کرده بود! اسناد محرمانه نشان می دهد که آمریکا، صدام دیکتاتور عراق را تشویق کرده بود تا به بهانه تامین امنیت و حفاظت از خطوط نفت در دریای مدیترانه و منطقه خلیج فارس، به سوریه حمله کند.

العالم - عراق

براساس یک گزارش محرمانه متعلق به سال 1983 میلادی که یک مسئول سابق سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) آن را تهیه کرده، آمریکا عراق را به حمله به سوریه ترغیب کرده بود.

گراهام فولیر مسئول سابق سیا گفت: آمریکا باید به حافظ اسد (رئیس جمهور سابق سوریه) از سه طرف، یعنی عراق و اسرائیل و ترکیه فشار می آورد.

به نوشته روزنامه دیلی میل، در این گزارش آماده است: در مواجه شدن به سه جبهه، شاید حافظ اسد مجبور شود تا از ایده بستن خط لوله دست بردارند.

تهیه کنندگان این گزارش سری در آن زمان ابراز امیدواری کرده بودند که عراق را متقاعد به همکاری در این مسئله کنند زیرا "بستن خط لوله ممکن است برای بسیاری از کشورها زیان بار باشد".

در این گزارش همچنین آمده است: چه بسا عراق به سادگی با این درخواست موافقت نکند.. اما باید این کشور را متقاعد کرد؛ بویژه که دارای نیروی هوایی کافی است که می تواند نیمی از آنها را علیه سوریه بکار بگیرد.

6

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند