نفوذ توده هوای سرد به آذربایجان شرقی

شنبه 2 بهمن 1395
15:05
نفوذ توده هوای سرد به آذربایجان شرقی مدیر توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: نفوذ توده هوای سرد به استان منجر به کاهش دمای هوا در روزهای ابتدایی هفته جاری شده و تا روز سه شنبه ادامه دارد.

العالم-ایران

محمد اشجعی  گفت: تا فردا (یکشنبه) تناوب شرایط ناپایدار جوی در استان پیش‌بینی می‌شود که منجر به بارش‌های پراکنده در اکثر نقاط استان خواهد شد.

وی افزود: بارش اصلی فردا (یکشنبه) بوده و با نفوذ توده هوای سرد کاهش دما نیز روی خواهد داد و سردی هوا تا اواسط هفته آینده تداوم دارد.

وی در تشریح وضعیت هواشناسی استان در 24 ساعت گذشته، خاطرنشان کرد: شهرستان سراب با 16 درجه زیر صفر، سردترین و اهر و میانه با چهار درجه بالای صفر گرمترین شهرهای استان بودند.

وی گفت: در حال حاضر کلیبر با یک درجه بالای صفر، گرم‌ترین و مرند با شش درجه زیر صفر سردترین شهرهای استان هستند.

اشجعی یادآور شد: در 24 ساعت گذشته دمای هوای تبریز در گرمترین ساعات صفر درجه و در سردترین ساعات هفت درجه زیر صفر بود.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد


نخست‌وزیر اسپانیا خواستار توقف فوری جنگ علیه ایران شد


قطر: میانجی‌گری میان ایران و آمریکا ادامه دارد


وزیر امور خارجه روسیه وارد منامه بحرین شد


حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل امارات


دو طلا و سه برنز در پنج وزن اول امیدهای کشتی جهان برای ایران


رایزنی عراقچی و نخست‌وزیر عراق درباره تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش


طلای تاریخی برای ایران در اسکیت سرعت قهرمانی جهان


۲۲ شناور طی ۱۳ روز در تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفت


تجمعات اعتراضی علیه ترامپ در آمریکا ، جنبش " نه به پادشاهان "