توطئه عليه سوريه براي ضربه برمحور مقاومت

دوشنبه 30 خرداد 1390
16:17
 توطئه عليه سوريه براي ضربه برمحور مقاومت دمشق (العالم) ـ يک کارشناس سوري با اشاره به طراحي توطئه بزرگ عليه دمشق گفت: اين توطئه ها تلاشي براي گسستن ارتباط سوريه با محور مقاومت در منطقه و ضربه زدن به آن است.

حيان سلمان پژوهشگر سوريه دوشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: دشمنان سوريه در تلاش براي فشار بر دمشق جهت کاستن از مخالفت با استکبار، قطع ارتباط با ايران و نيروهاي مقاومت و تبديل آن به کانون نزاع هستند اما سوريه همواره به مثابه سد محکمي در مقابل اين توطئه ها خواهد ايستاد.

 

وی همچنین سخنان امروز بشار اسد رييس جمهوري سوريه را راهگشا عنوان کرد و افزود: اسد در سخنانش تأکيد کرد که دستاوردهاي سوريه در مدت شش ماه گذشته فراتر از پيش بيني ها بوده به طوري که اصول گفتگوهاي ملي تدوين و کميته اي در اين زمينه تشکيل شده است. همچنين به سفارتخانه هاي سوريه در سراسر جهان اعلام شده است براي شخصيت هايي که قصد مشارکت در گفتگوهاي ملي دارند تسهيلاتي فراهم کنند.

اين پژوهشگر سوري تصريح کرد: امروزه سوريه با وجود توطئه هاي فراوان رسانه اي که عليه آن در جريان است در مسير تاريخ ساز جديد خود در حال حرکت است.

سلمان گفت: اقدامات دولت در داخل کشور نتيجه بخش بوده است و بسياري از فريب خوردگان پشيمان شده و از مواضعشان در دشمني با نظام دست برداشته اند.

وي هر گونه گفت وگوي سياسي و اقتصادي با توطئه کنندگان عليه سوريه که با بيگانگان ارتباط برقرار و براي ريختن خون مردم تلاش مي کنند را بيهوده دانست و اظهار داشت: ملت سوريه و تمدن و ميراث تاريخي اين کشور همواره از تکفيري ها و افکار غلط و منحرف آنها کاملا به دور بوده است.

سلمان افزود: اين افراد به علت سرسپردگي هاي خارجي و قرار گرفتن در چارچوب طرح هاي آمريکايي - صهيونيستي هرگز حقيقت را نخواهند پذيرفت.

وي به برخي از اصلاحات دولت سوريه از جمله لغو حالت فوق العاده و دادگاه امنيتي، صدور پيش نويس اداره محلي، پذیرش هویت کردها، تعيين چارچوب هاي مادي، علمي و عملي براي کميته گفتگوهاي ملي، آغاز به کار کميته هاي تخصصي براي تدوين قانون احزاب و رسانه ها و اصلاحات اقتصادي اشاره کرد و آنها را دستاوردهاي مهمي براي نظام و مردم سوريه برشمرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد