مذاکرات ایران برای راه‌اندازی کارخانه خودرو در عمان

يکشنبه 3 بهمن 1395
15:13
مذاکرات ایران برای راه‌اندازی کارخانه خودرو در عمان ایران و عمان به مذاکراتشان برای راه اندازی یک کارخانه خودروسازی در عمان ادامه می دهند.

 العالم-ایران

 نشریه عمان تریبون به نقل از محمد توتونچی، کاردار ایران در عمان نوشت: تهران قصد دارد کارخانه ای در مرکز اقتصادی دوقوم راه اندازی کند.

وی در ادامه افزود: هر دو کشور گامهایی را برای افزایش روابط تجاری برخواهند داشت و تهران از ۲۳ تا ۲۷ ژانویه (۸-۴ بهمن) نمایشگاهی در مسقط برگزار می کند.

حجم تجارت میان ایران و عمان ۳۵ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش یافت و ارزش مبادلات تجاری میان دو کشور به ۱.۳۵ میلیارد دلار رسید.

بر اساس این گزارش، بیش از ۹۰ درصد شرکتهای ایرانی فعال در حوزه‌های مختلف از جمله مواد غذایی و صنایع خودرو محصولاتشان را در نمایشگاه ایران در سلطان نشین عمان عرضه خواهند کرد.

منبع:ایسنا

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا